e-Business

samenwerking. plezier. strijd.

bedrijfsuitjes

samenwerking, plezier en strijd

Onze evenementen hebben alles waar een bedrijfsuitje voor bedoelt is: er moet worden samengewerkt, er wordt strijd geleverd, er is ontlading en plezier en we komen ook nog in beweging. Wil je een game evenement op locatie, bijvoorbeeld in combinatie met een bedrijfsborrel? Dat kan! Wij bouwen alles op, om een te gek evenement op locatie neer te zetten.

Als je denkt dat gamen alleen leuk is voor jongeren, dan heb je het mis. Ook volwassenen zullen de grootste lol beleven aan een game toernooi. Onze game evenementen hebben alles waar een bedrijfsuitje voor bedoelt is: er moet worden samengewerkt, er wordt strijd geleverd, er is ontlading en plezier en met een actieve bezigheid komt er ook nog eens beweging bij kijken. Wil je een game evenement op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijfsborrel? Dat kan ook! We nemen alles mee en bouwen alles op, om een te gek evenement op locatie neer te zetten.

Onze e-Business pakketten

FIFA e-Business

Vraag offerte aan

Race e-Business

Vraag offerte aan

Onze E-vent pakketten

FIFA E-vent - Standaard

Kosten: €275,00

Race E-vent - Standaard

Kosten: €299,00

FIFA E-vent - Uitgebreid

Kosten: €349,00

Onze aanvulmogelijkheden

Voetballen of andere activiteit op het veld

De accommodatie biedt de mogelijkheid om buiten op een mini kunstgras voetbalveld een activiteit te organiseren. Dit is een mooie combinatie met onze game toernooien, zodat iedereen ook nog eens actief bezig is. Het kan worden gezien als losse activiteit, maar kan ook worden geïntegreerd in het game toernooi voor kwalificatie of bonus punten.

Voetbal is onze standaard activiteit, maar in overleg zijn er ook andere activiteiten mogelijk. Een veld biedt ten slotte allerlei mogelijkheden voor andere sport- en spelactiviteiten.

Kosteloos bij te boeken

Reserveren

Voor het maken van een reservering kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering te bevestigen en het evenement nog een keer helemaal door te spreken. Ook kun je reserveren door te bellen of mailen.